自主命题
统一命题
单独报考
您现在的位置: 考试吧 > 2019高考 > 高考英语 > 高考英语辅导 > 正文

2019年高考英语语法大全练习:倒装句

来源:考试吧 2018-10-11 16:44:03 要考试,上考试吧! 模拟考场
“2019年高考英语语法大全练习:倒装句”,更多2019高考资讯、2019高考报名时间、2019高考报考条件、2019高考经验等信息,请及时关注考试吧高考网或关注“考试吧高中资讯”微信获取相关信息。

2019年高考英语语法大全练习:倒装句

  1、 that we all went out, lying in the sun.

  A.The weather so fine was B.So fine was the weather

  C.So the weather was fine D.So was fine weather

  2、Under his arm a pair of shoes which he had bought from the shop a few days before.

  A.is B.are C.was D.were

  3、 who had arrested him three times for carrying drugs.

  A.Before George stood the policeman

  B.Before George the policeman stood

  C.Before the policeman stood George

  D.Before George did the policeman

  4、Then we had been looking forward to .

  A.came the hour B.the hour came

  C.comes the hour D.the hour is coming

  5、Only when he started to explain the reason for this.

  A.she realized B.did she realize

  C.she had realized D.had she realized

  6、 succeed in doing anything.

  A.Only by working hard we can

  B.By only working hard we can

  C.Only by working hard can we

  D.Only we can by working hard

  7、Not for a moment the truth of your story.

  A.he has doubted B.he doubts

  C.did he doubt D.he did doubt

  8、Nowhere else in the world cheaper tailoring than in Hong Kong.

  A.a tourist can find B.can a tourist find

  C.a tourist will find D.a tourist has found

  9、Hardly when the bus suddenly pulled away.

  A.they had got to the bus-stop B.they got to the bus-stop

  C.did they get to the bus-stop D.had they got to the bus -stop

  10、Mary doesn’t speak French, and does Joan.

  A.not B.neither C.either D.so

  11、—Do you know Jim quarrelled with his brother? —I don’t know, .

  A.nor don’t I care B.nor do I care

  C.I don’t care neither D.I don’t care also

  12、Not until the early years of the 19th century what heat is.

  A.man did know B.man knew

  C.didn’t man know D.did man know

  13、After that we never saw her again nor from her.

  A.did we hear B.we heard

  C.had we heard D.we have heard

  14、John won the first prize in the contest. .

  A.So he did. B.So did he.

  C.So he did, too. D.So did he, too.

  15、 ,he doesn’t study well.

  A.As he is clever B.He is as clever

  C.Clever as he is D.As clever he is

  16、You can never use my tape recorder. time should you touch that machine.

  A.At no B.At any C.Any D.No

  17、Scarcely the room the phone rang.

  A.I had entered…when B.Had I entered…then

  C.had I entered…when D.have I entered…when

  18、Only save his life.

  A.can the doctor B.the doctor can

  C.will the doctor D.could the doctor

  19、Hardly anybody the boy , because he is rude.

  A.does like B.likes C.do like D.like

  20、So well that the teacher praised her.

  A.she had done her homework

  B.her homework had been done

  C.did she do her homework

  D.she did her homework

  21、Only when to know him will you get along with him.

  A.do you come B.will you come

  C.you come D.you will come

  22、Out , gun in hand.

  A.did he rush B.rushed he

  C.he rushed D.had he rushed

  23、He had promised me to come to the party ,and .

  A.so did he B.so he did C.so he would D.so would he

  24、Into the sky the light blue smoke.

  A.went up B.up went C.did go up D.had gone up

  25、Little about his own life at the meeting.

  A.did he talk B.he talked

  C.he was talking D.had he talked

  26、Under no circumstances first use nuclear weapons.

  A.will China B.China will C.does China D.do China

  27、 taken that examination, she could have passed it .

  A.Were she B.Had she be able to

  C.If she would have D.Had she

  28、 tomorrow , we would put off the match till next Monday.

  A.Should it rained B.Were it to rain

  C.If it would rain D.Had it rained

  29、Look, here .

  A.Mr. Brown comes B.does Mr. Brown come

  C.comes Mr. Brown D.Mr. Brown has come

  30、Often us good advice.

  A.did she give B.she did give

  C.she gave D.she has given

  31、Not until I began to work how much time I had wasted.

  A.didn’t I realize B.did I realize

  C.I didn’t realize D.I realize

  32、Little about his own safety , though he was in great danger himself.

  A.does he care B.did he care

  C.he cares D.he cared

  33、 began our new lesson.

  A.But B.Thus C.Such D.So that

  34、By no means look down upon the poor.

  A.we should B.we should not

  C.do we D.should we

  35、Only when 30 years old to learn English.

  A.was he , did he begin B.he was , he began

  C.was he , he began D.he was ,did he begin

  36、Not once their plan.

  A.did they change B.they changed

  C.changed they D.they did changed

  37、“It’s very hot today.”“ .”

  A.So it is B.So is it C.So does it D.So it does

  38、A fish needs water and without water it will die.

  A.So does a man B.So will a man

  C.So it is with a man D.So is it with a man

  39、They arrived at the farmhouse, in front of which .

  A.sat a small boy B.a small boy sat

  C.is sitting a small boy D.a small boy sitting

  40、Society has changed and in it .

  A.so have the people B.so the people have

  C.the people have so D.have the people so

  【答案】:

  1、B 2、C 3、A 4、A 5、B 6、C 7、C 8、B 9、D 10、B

  11、B 12、D13、A 14、A 15、C 16、A 17、C 18、B19、B 20、C

  21、C 22、C 23、B 24、A25、A 26、A 27、D 28、B 29、C 30、A

  31、B 32、B 33、B 34、D 35、D 36、A37、A 38、C 39、A 40、A

扫描/长按二维码帮助高考通关!
获取2018高考真题答案
获取2018年高考作文
获取高考历年真题解析
获取2018高考心得技巧

微信搜索"考试吧高中资讯" 关注也可获得高考秘籍

  编辑推荐:

  2019年高考作文辅导:三大要素炼成高分作文

  2019年高考作文辅导:五步训练 练就作文新天地

  2019年高考时间预计为:6月7、8、9日

0
收藏该文章
  • 考试吧雄鹰网校课程
  • 考试吧新东方网校课程

基础课程——系统学习,扎实基础

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
中学语文知识地图第一册(高分技巧班)
30 1,800
中学语文知识地图第二册(实操班) 30 1,800
内容详情:
第一章:成长经历类文章与阅读分析
第二章:亲情友情类文章与阅读分析
三章:话题议论类文章与阅读分析
第四章:概括能力题型与思维训练
第五章:表述能力题型与答题结构训练
第六章:理解能力题型与虚实相应法应用
第七章:古诗文赏析题型与要点分析
第八章:文言文题型与学习要点分析
第九章:判定分析题型答题结构与要点分析
第十章:记叙文考点与题型梳理
第十一章:议论文考点与题型梳理
第十二章:说明文考点与题型梳理
第十三章:判定分析性赏析题型答题要点
第十四章:思想情感分析题型与虚实相应
第十五章:学期课程融汇与升华
课程特色:
以解决阅读问题为纲,融会踩分词和阅读答题要求,进行专题训练,侧重点分为两个方面,一是结合《中学语文知识地图踩分词》进行阅读答题运用,二是答题结构与题型 ,每节课中以阅读概括能力、理解表述能力、判定分析能力和鉴赏能力题为引导进行学习。

适合学员
现代文阅读答题技巧掌握不够全面,想稳固提高的高中生

赠送
《中学语文知识地图—中学文言文必考140字》
中学语文知识地图第三册(能力强化班) 30 1,800
内容详情:
第一章: 发现考点,发现知识地图
第二章: 古诗赏析与阅读
第三章:虚与实中的事实与情感变化
第四章:理解与表述能力题型分值与答题结构
第五章:综合运用与表述能力题
第六章:如何看题与做题
第七章:概括能力与说明文体
第八章:话题作文与议论文阅读
第九章:判定分析能力题答题分值分布
第十章:现代文赏析与表述能力训练
第十一章:考场作文中的虚与实分析
第十二章: 文学作品阅读与考场作文
第十三章: 考场试题整体讲解
第十四章: 考场试题整体讲解
第十五章:学期论文导引与写作
课程特色:
全面地检测与分析学生考试丢分的问题, 让学生清楚自己问题在哪,并且怎样改,通过思维训练,加以解决,重点教会学生如何凭借一张知识地图,去解决所有的语文阅读写作问题。

适合学员
想夯实语文基础知识,成绩稳步提高的高中生

赠送
《学生优秀作品及点评指导(2.0版)》

专项训练课程——针对部分模块进行重点专项讲解,短期突破

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
2018中学考场作文训练营(现场版)
16 860
2018中学考场作文训练营(光盘版)
16 960

冲刺提高课程——直击考试,快速提分

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
高考语文考前梳理班
23 980
12 860
0
收藏该文章
文章搜索
·精选试题 ·智能练习
·智能评估 ·视频解析
扫描二维码下载
中国最优秀高考名师都在这里!
扈之霖老师
在线名师:扈之霖老师
   新东方在线特聘教学专家,北京重点中学特级教师,全国著名物理教...[详细]
国家 北京 天津 上海 重庆
河北 山西 辽宁 吉林 江苏
浙江 安徽 福建 江西 山东
河南 湖北 湖南 广东 广西
海南 四川 贵州 云南 西藏
陕西 甘肃 宁夏 青海 新疆
黑龙江 内蒙古 更多
高考栏目导航
版权声明:如果高考网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本高考网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧高考网 All Rights Reserved 
中国科学院研究生院权威支持(北京)
免费复习资料
最新高考资讯
志愿填报课
复习资料包