自主命题
统一命题
单独报考
您现在的位置: 考试吧 > 2019高考 > 高考英语 > 2019高考英语答案 > 正文

2019年高考英语语法大全练习:there be结构

来源:考试吧 2018-10-19 13:47:25 要考试,上考试吧! 模拟考场
“2019年高考英语语法大全练习:there be结构”,更多2019高考资讯、2019高考报名时间、2019高考报考条件、2019高考经验等信息,请及时关注考试吧高考网或关注“考试吧高中资讯”微信获取相关信息。

2019年高考英语语法大全练习:there be结构

  it的用法

  1、“Do you like fish?”“Yes, I like .”

  A.× B.it C.that D.them

  2、 today?

  A.How is it B.What is it

  C.What is it like D.How is the weather.

  3、“Do you want a watch?”“ .”

  A.Yes, I want it . B.Yes, I want one.

  C.No, I’ve got it. D.No, I’ve got the watch.

  4、“Whose exercise-book is that?”

  “ hers”

  A.That is B.This is C.It’s D.Its

  5、 won’t take long to get to Shanghai by air.

  A.That B.He C.It D.This

  6、What he has done helps us a lot, ?

  A.isn’t he B.doesn’t he C.isn’t it D.doesn’t it

  7、We all thought no use doing that.

  A.it B.that C.this D.there

  8、I took it for granted you would come to our party.

  A.when B.why C.for what D.that

  9、How happy to be able to study and live together with you!

  A.that will be B.is it C.will it be D.it will be

  10、I thought it to be .

  A.him B.he C.its D.she

  11、 very foolish of you to say so.

  A.It’s B.Its C.That’s D.This

  12、It’s not his habit for things.

  A.asks B.ask C.to ask D.asked

  13、It has been a great honour coming to visit me.

  A.they B.you C.she D.he

  14、I found to hear what he said.

  A.that difficulty B.it difficulty

  C.that difficult D.it difficult

  15、He is fifty , but doesn’t

  A.look at it B.look for it

  C.look it D.look him

  16、It was who telephoned me yesterday.

  A.him B.his C.himself D.he

  17、The sentence is wrong.

  A.its B.it C.itself D.it’s

  18、 is no doubt that he will succeed in his experiment.

  A.It B.This C.That D.There

  19、It seems John’s not coming after all.

  A.this B.that C.if D.to

  20、 was a handbag that John gave Mary at Christmas.

  A.It B.This C.That D.Such

  21、Was the room the famous writer had ever lived in?

  A.that, it B.it , that C.it , where D.that, which

  22、 is said that he has been to many places in the United States.

  A.This B.He C.It D.That

  23、What you want me to do?

  A.it is B.that C.is this D.is it that

  24、Is not important who will go?

  A.it B.that C.this D.×

  25、Why is it everyone thinks he’s a thief?

  A.because B.as C.when D.that

  26、 being Sunday, the library was closed.

  A.What B.It C.That D.This

  27、Is believed he is ill?

  A.it, that B.he, that C.it, if D.he, for

  28、 is known to us Mary dances best.

  A.She, × B.It, that C.It, she D.She, who

  29、“What’s this?”“ a flag.”

  A.This is B.That’s C.It’s D.Its

  30、Jack is ill. Have you heard about ?

  A.him B.it C.this D.that

  There be 结构

  31、Is a typewriter in the room?

  A.he B.there C.it D.has

  32、There’s no one in the house, is ?

  A.it B.he C.there D.they

  33、 must be something wrong.

  A.It B.He C.There D.They

  34、 there anyone around?

  A.Was B.Were C.There D.Has

  35、 used to be a church round the corner.

  A.Here B.There C.It D.It is

  36、It is reported that is going to be a storm.

  A.it B.there C.× D.the weather

  37、There still a lot of work to be done before the house is ready for occupation.

  A.are B.were C.is D.have

  38、There is a girl for the bus.

  A.to wait B.waiting C.waited D.wait

  39、There a pine tree at the top of the hill.

  A.stands B.lies C.lives D.has

  40、 will be a good film on at the Rex next week.

  A.There B.It C.That D.This

  【答案】:

  1、B 2、D 3、B 4、C 5、C 6、D

  7、A 8、D 9、D 10、A 11、A 12、C

  13、B 14、D 15、C 16、D 17、C 18、A

  19、B 20、A 21、B 22、C 23、D 24、A

  25、D 26、B 27、A 28、B 29、C 30、B

  31、B 32、C 33、C 34、A 35、B 36、B

  37、C 38、B 39、A 40、A

扫描/长按二维码帮助高考通关!
获取2019高考报名时间
获取2019年高考作文
获取高考历年真题解析
获取2019高考心得技巧

微信搜索"考试吧高中资讯" 关注也可获得高考秘籍

  编辑推荐:

  2018年成人高考高起点语文冲刺试卷及答案汇总

  2018成考高起点《语文》专项练习汇总

  2018成考高起点《语文》精选现代文阅读练习汇总

  2018年成人高考高起点《语文》古诗提分题汇总

0
收藏该文章
0
收藏该文章
文章搜索
·精选试题 ·智能练习
·智能评估 ·视频解析
扫描二维码下载
国家 北京 天津 上海 重庆
河北 山西 辽宁 吉林 江苏
浙江 安徽 福建 江西 山东
河南 湖北 湖南 广东 广西
海南 四川 贵州 云南 西藏
陕西 甘肃 宁夏 青海 新疆
黑龙江 内蒙古 更多
高考栏目导航
版权声明:如果高考网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本高考网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧高考网 All Rights Reserved 
中国科学院研究生院权威支持(北京)
免费复习资料
最新高考资讯
志愿填报课
复习资料包