自主命题
统一命题
单独报考
您现在的位置: 考试吧 > 2019高考 > 高考英语 > 2019高考英语答案 > 正文

2019年高考英语语法大全练习:状语从句

来源:考试吧 2018-10-19 13:54:39 要考试,上考试吧! 模拟考场
“2019年高考英语语法大全练习:状语从句”,更多2019高考资讯、2019高考报名时间、2019高考报考条件、2019高考经验等信息,请及时关注考试吧高考网或关注“考试吧高中资讯”微信获取相关信息。

2019年高考英语语法大全练习:状语从句

  1、You like sports I’d like to read.

  A.when B.while C.but D.yet

  2、 we were singing, the teacher came in.

  A.Before B.after C.As D.Until

  3、I was about to leave my house the phone rang.

  A.while B. when C.as D.after

  4、They did not stop fighting there was no enemy left.

  A.until B.after C.when D.since

  5、I have not seen him he went to college.

  A.when B.before C.as D.since

  6、It is five days we came here.

  A.when B.before C.as D.since

  7、It was not long he got to know it.

  A.when B.before C.after D.until

  8、We shall go we are free.

  A.whenever B.whatever C.wherever D.however

  9、 I live I must serve the people heart and soul.

  A.When B.So long as C.As soon as D.On condition

  10、I was reading a novel he was watchingTV.

  A.when B.while C.before D.as

  11、Put the medicine you can easily get it.

  A.so that B.where C.which D.there

  12、We will go the Party wants us to go.

  A.wherever B.there C.to the place D.which

  13、 there is a will there is a way.

  A.When B.Where C.Whether D.How

  14、I am going you went last week.

  A.where B.wherever C.when D.the place

  15、 you go , you should bear the motherland in your mind.

  A.Where B.Wherever C.Whatever D.However

  16、 weather permits, we’ll have an outing.

  A.For B.Though C.While D.If

  17、You won’t succeed harder.

  A.unless you will work B.unless you work

  C.unless you don’t work D.if you won’t work

  18、I wonder if he us, and I think if he us we’ll be able to complete the task ahead of time.

  A.helps, helps B.will help, helps

  C.helps, will help D.will help, will help

  19、I don’t like to be interrupted if I .

  A.speak B.will speak C.am speaking D.spoke

  20、If you this experiment you will understand the theory better.

  A.will be doing B.have done C.will have done D. would do

  21、I would like to do it I like it.

  A.since B.because C.because of D.now that

  22、 everybody is here, Let’s set off.

  A.Since B.Because C.For D.After

  23、It was he was ill that he was absent yesterday.

  A.because B.as C.since D.now that

  24、 it is raining, we had better take a taxi.

  A.For B.As C.Because of D.When

  25、“Why can’t you do it now?”“ I’m too busy.”

  A.Since B.As C.Because D.For

  26、He must have passed this way, here are his footprints.

  A.since B.because of C.now that D.for

  27、 everybody is here, Let’s begin our meeting.

  A.Now that B.Because C.For D.When

  28、His speech made deep impression on the audience that they could hardly forget it.

  A.such a B.so a C.so D.such

  29、They worked hard they finished their work ahead of time.

  A.so B.so that C.such that D.so as to

  30、He was weak he couldn’t stand up.

  A.such, that B.so, that C.very, that D.so, as to

  31、The foreigner spoke his interpreter could hardly catch his words.

  A.such fast that B.so fast

  C.so fast that D.so fastly that

  32、The book is it gives a wrong idea of the facts.

  A.so writing that B.such written that

  C.such writing that D.so written that

  33、The house cost we didn’t buy it.

  A.so much money that B.so many money that

  C.such much money that D.such many money that

  34、It is all of us can do it.

  A.so easy exercise that B.such easy an exercise

  C.such easy exercise D.so easy an exercise that

  35、She has she remembers all the names of the students she has taught.

  A.so good memory that B.such a good memory that

  C.such good memory that D.good memory

  36、They stopped at Tianjing they might visit the TV tower.

  A.so B.because C.so that D.in order

  37、We all got up early we might start at six.

  A.in order that B.in order to C.so D.so as to

  38、Let the dog loose so that it have a run.

  A.should B.must C.could D.need

  39、 clearly so that your teacher you correctly.

  A.Write, can understand B.Having written, can understand

  C.To write, could understand D.Writing, will understand

  40、He started early so that he there in time.

  A.could get B.got C.had got D.would have got

  41、 it was late , she went on working.

  A.Though B.Because C.Since D.Whether

  42、 we fail , we trying.

  A.Even if , don’t stop B.Even though, won’t stop

  C.Even, will not stop D.Even although, shall never stop

  43、 the pain was bad, he did not complain.

  A.Although, but B.Though, but

  C.Though, yet D.Even, still

  44、 physics, he likes maths better.

  A.As he much likes B.Much as he likes

  C.Much likes as he D.Likes much as he

  45、 telephones, tell him I’m out.

  A.No matter whoever B.Who C.Whoever D.Anyone

  46、We’ll carry the reform to the end happens.

  A.no matter how B.whatever

  C.anything D.no matter which

  47、It takes time to go there by plane than by ship.

  A.far fewer B.far less

  C.much fewer D.more less

  48、He is taller than in his class.

  A.others B.all the students

  C.any other one D.the other

  49、 it was finished in time.

  A.As the work was difficult B.Difficult as the work was

  C.Difficult as was the work D.As was the work difficult

  50、I am sorry I have caused so much trouble.

  A.that B.for C.as D.since

  51、 he came, he would bring us a lot of flowers.

  A.Every times B.one time C.Every time D.Once a time

  52、I’ll tell him about it I see him.

  A.as soon as B.so soon as C.while D.as

  53、I had hardly sat down the telephone rang

  A.than B.when C.as D.after

  54、Sit you like.

  A.where B.at the place C.as D.wherever

  55、 he wasn’t ready in time, we went without him.

  A.Since B.As C.For D.Because of

  56、All plants need air they need water.

  A.like B.as if C.as D.so

  57、Work hard you can succeed.

  A.in order to B.so that C.for fear that D.in case

  58、If you I will go with you.

  A.go to B.went C.will D.should go

  59、The hard he works, he will make.

  A.the greater B.the greater progress

  C.and the more D.more

  60、 we have thought it over , we’ll take steps.

  A.Till, not B.When , no C.Until, any D.Until, no

  【答案】:

  Ⅰ、 1、 B 2、C 3、B 4、A 5、D 6、D 7、B 8、A 9、B 10、B 11、B 12、A

  13、B 14、A 15、B 16、D 17、B 18、B

  19、C 20、B 21、B 22、A 23、A 24、B 25、C 26、D 27、A 28、A 29、B 30、B 31、C 32、D 33、A 34、D 35、B 36、C 37、A 38、C 39、A 40、A 41、A 42、B 43、C 44、B 45、C 46、B 47、B 48、C 49、B 50、A 51、C 52、A 53、B 54、D 55、B 56、C 57、B 58、C 59、B 60、D

扫描/长按二维码帮助高考通关!
获取2019高考报名时间
获取2019年高考作文
获取高考历年真题解析
获取2019高考心得技巧

微信搜索"考试吧高中资讯" 关注也可获得高考秘籍

  编辑推荐:

  2018年成人高考高起点语文冲刺试卷及答案汇总

  2018成考高起点《语文》专项练习汇总

  2018成考高起点《语文》精选现代文阅读练习汇总

  2018年成人高考高起点《语文》古诗提分题汇总

0
收藏该文章
  • 考试吧雄鹰网校课程
  • 考试吧新东方网校课程

基础课程——系统学习,扎实基础

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
中学语文知识地图第一册(高分技巧班)
30 1,800
中学语文知识地图第二册(实操班) 30 1,800
内容详情:
第一章:成长经历类文章与阅读分析
第二章:亲情友情类文章与阅读分析
三章:话题议论类文章与阅读分析
第四章:概括能力题型与思维训练
第五章:表述能力题型与答题结构训练
第六章:理解能力题型与虚实相应法应用
第七章:古诗文赏析题型与要点分析
第八章:文言文题型与学习要点分析
第九章:判定分析题型答题结构与要点分析
第十章:记叙文考点与题型梳理
第十一章:议论文考点与题型梳理
第十二章:说明文考点与题型梳理
第十三章:判定分析性赏析题型答题要点
第十四章:思想情感分析题型与虚实相应
第十五章:学期课程融汇与升华
课程特色:
以解决阅读问题为纲,融会踩分词和阅读答题要求,进行专题训练,侧重点分为两个方面,一是结合《中学语文知识地图踩分词》进行阅读答题运用,二是答题结构与题型 ,每节课中以阅读概括能力、理解表述能力、判定分析能力和鉴赏能力题为引导进行学习。

适合学员
现代文阅读答题技巧掌握不够全面,想稳固提高的高中生

赠送
《中学语文知识地图—中学文言文必考140字》
中学语文知识地图第三册(能力强化班) 30 1,800
内容详情:
第一章: 发现考点,发现知识地图
第二章: 古诗赏析与阅读
第三章:虚与实中的事实与情感变化
第四章:理解与表述能力题型分值与答题结构
第五章:综合运用与表述能力题
第六章:如何看题与做题
第七章:概括能力与说明文体
第八章:话题作文与议论文阅读
第九章:判定分析能力题答题分值分布
第十章:现代文赏析与表述能力训练
第十一章:考场作文中的虚与实分析
第十二章: 文学作品阅读与考场作文
第十三章: 考场试题整体讲解
第十四章: 考场试题整体讲解
第十五章:学期论文导引与写作
课程特色:
全面地检测与分析学生考试丢分的问题, 让学生清楚自己问题在哪,并且怎样改,通过思维训练,加以解决,重点教会学生如何凭借一张知识地图,去解决所有的语文阅读写作问题。

适合学员
想夯实语文基础知识,成绩稳步提高的高中生

赠送
《学生优秀作品及点评指导(2.0版)》

专项训练课程——针对部分模块进行重点专项讲解,短期突破

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
2018中学考场作文训练营(现场版)
16 860
2018中学考场作文训练营(光盘版)
16 960

冲刺提高课程——直击考试,快速提分

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
高考语文考前梳理班
23 980
12 860
0
收藏该文章
文章搜索
·精选试题 ·智能练习
·智能评估 ·视频解析
扫描二维码下载
中国最优秀高考名师都在这里!
扈之霖老师
在线名师:扈之霖老师
   新东方在线特聘教学专家,北京重点中学特级教师,全国著名物理教...[详细]
国家 北京 天津 上海 重庆
河北 山西 辽宁 吉林 江苏
浙江 安徽 福建 江西 山东
河南 湖北 湖南 广东 广西
海南 四川 贵州 云南 西藏
陕西 甘肃 宁夏 青海 新疆
黑龙江 内蒙古 更多
高考栏目导航
版权声明:如果高考网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本高考网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧高考网 All Rights Reserved 
中国科学院研究生院权威支持(北京)
免费复习资料
最新高考资讯
志愿填报课
复习资料包