自主命题
统一命题
单独报考
您现在的位置: 考试吧 > 2019高考 > 高考英语 > 2019高考英语答案 > 正文

2019年高考英语语法大全练习:名词性从句

来源:考试吧 2018-10-19 13:55:49 要考试,上考试吧! 模拟考场
“2019年高考英语语法大全练习:名词性从句”,更多2019高考资讯、2019高考报名时间、2019高考报考条件、2019高考经验等信息,请及时关注考试吧高考网或关注“考试吧高中资讯”微信获取相关信息。

2019年高考英语语法大全练习:名词性从句

  1.I wonder how much .

  A.cost these shoes B.do these shoes cost

  C.these shoes cost D.are these shoes cost

  2.Nobody knew .

  A.where he comes B.where he was from

  C.where he is from D.where does he come from

  3.Excuse me ,would you please tell me .

  A.when the sports meet will be taken place .

  B.when was the sports meet going to be held.

  C.when is the sports meet to begin .

  D.when the sports meet is to take place .

  4.Cornputers can only give cut has been stored in them .

  A.that B.which

  C.what D.anything

  5.She wanted to know .

  A.whether I knew her and where did she work

  B.if I knew her and the factory she worked there

  C.wherther I knew her and the factory she worked

  D.if I knew her and the factory where she worked

  6.My friend wouldn’t tell me his new car .

  A.how much he paid for B.how much did he pay

  C.he paid how much for D.did he pay how much

  7.A simple experiment shows air has some strength .

  A.what B.that

  C.which D.who

  8.He you are not going abroad.

  A.surprised that B.is surprised that

  C.surprised at D.is surprised whether

  9.Father asked .

  A.what was wrong with me B.what’s wrong with me

  C.what wrong was with me D.what wrong is with me

  10.It doesn’t matter I rest or not .

  A.if B.whether

  C.that D.when

  11.The trouble is we are short of tools .

  A.what B.that

  C.how D.why that

  12.That is there appears a rainbow in the sky .

  A.what B.when

  C.why D.however

  13. I can’t understand is he wants to change his mind.

  A.That , that B.Which , what

  C.What , what D.What, why

  14.It is possible he misunderstood I said.

  A.that ,that B.what, what

  C.what , that D.that , what

  15.The thought he might fail in the exam worried him .

  A.which B.that

  C.when D./

  16.The fact he is an orphan is well known.

  A.what B.that

  C.which D./

  17. I was free that evening

  A.It happened to B.It happened that

  C.That happened D.It was happened that

  18. I will accept the gift is none of your business.

  A.If B.Whether

  C.What D.Which

  19. I have will be yours sooner or later .

  A.No matter what B.No matter whatever

  C.Whatever D.That

  20.He always thinks he can do more for the people.

  A.of how B.how

  C.of that D.why

  21. in the newspaper that the Japanese Minister will arrive next Monday .

  A.It says B.It is said

  C.It has said D.He is said

  22.We think it important college students should master at least one foreign language .

  A.which B.that

  C.what D.whether

  23.Comrade Wang is to give us a talk on he saw and heard in Britain.

  A.what B.all what

  C.that D.which

  24.The town is no longer it was ten years ago.

  A.which B.that

  C.what D.when

  25. told yuou that was lying .

  A.who B.whoever

  C.Anyone D.The person

  26.Word came I was wanted at the office.

  A.which B.why

  C.that D.whether

  27. nothing to do with us .

  A.What he did is B.What he has done

  C.What did he do D.What he has done has

  28.The problem is will go .

  A.that B.that who

  C.who D.whoever

  29. there is life on another planet is almost impossible.

  A.How B.That

  C.Why D.Whether

  30. was a well -known fact.

  A.That their team was weak B.That their team being weak

  C.Their team was weak D.If their team was weak

  【答案】:

  1 C 2 B 3 D 4 C 5 D 6 A 7 B 8 B 9 A 10 B

  11 B 12 C 13 D 14 D 15 B 16 B 17 B 18 B 19C 20 A

  21 B 22 B 23 A 24 C 25 B 26C 27 D 28 C 29 B 30 A

扫描/长按二维码帮助高考通关!
获取2019高考报名时间
获取2019年高考作文
获取高考历年真题解析
获取2019高考心得技巧

微信搜索"考试吧高中资讯" 关注也可获得高考秘籍

  编辑推荐:

  2018年成人高考高起点语文冲刺试卷及答案汇总

  2018成考高起点《语文》专项练习汇总

  2018成考高起点《语文》精选现代文阅读练习汇总

  2018年成人高考高起点《语文》古诗提分题汇总

0
收藏该文章
  • 考试吧雄鹰网校课程
  • 考试吧新东方网校课程

基础课程——系统学习,扎实基础

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
中学语文知识地图第一册(高分技巧班)
30 1,800
中学语文知识地图第二册(实操班) 30 1,800
内容详情:
第一章:成长经历类文章与阅读分析
第二章:亲情友情类文章与阅读分析
三章:话题议论类文章与阅读分析
第四章:概括能力题型与思维训练
第五章:表述能力题型与答题结构训练
第六章:理解能力题型与虚实相应法应用
第七章:古诗文赏析题型与要点分析
第八章:文言文题型与学习要点分析
第九章:判定分析题型答题结构与要点分析
第十章:记叙文考点与题型梳理
第十一章:议论文考点与题型梳理
第十二章:说明文考点与题型梳理
第十三章:判定分析性赏析题型答题要点
第十四章:思想情感分析题型与虚实相应
第十五章:学期课程融汇与升华
课程特色:
以解决阅读问题为纲,融会踩分词和阅读答题要求,进行专题训练,侧重点分为两个方面,一是结合《中学语文知识地图踩分词》进行阅读答题运用,二是答题结构与题型 ,每节课中以阅读概括能力、理解表述能力、判定分析能力和鉴赏能力题为引导进行学习。

适合学员
现代文阅读答题技巧掌握不够全面,想稳固提高的高中生

赠送
《中学语文知识地图—中学文言文必考140字》
中学语文知识地图第三册(能力强化班) 30 1,800
内容详情:
第一章: 发现考点,发现知识地图
第二章: 古诗赏析与阅读
第三章:虚与实中的事实与情感变化
第四章:理解与表述能力题型分值与答题结构
第五章:综合运用与表述能力题
第六章:如何看题与做题
第七章:概括能力与说明文体
第八章:话题作文与议论文阅读
第九章:判定分析能力题答题分值分布
第十章:现代文赏析与表述能力训练
第十一章:考场作文中的虚与实分析
第十二章: 文学作品阅读与考场作文
第十三章: 考场试题整体讲解
第十四章: 考场试题整体讲解
第十五章:学期论文导引与写作
课程特色:
全面地检测与分析学生考试丢分的问题, 让学生清楚自己问题在哪,并且怎样改,通过思维训练,加以解决,重点教会学生如何凭借一张知识地图,去解决所有的语文阅读写作问题。

适合学员
想夯实语文基础知识,成绩稳步提高的高中生

赠送
《学生优秀作品及点评指导(2.0版)》

专项训练课程——针对部分模块进行重点专项讲解,短期突破

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
2018中学考场作文训练营(现场版)
16 860
2018中学考场作文训练营(光盘版)
16 960

冲刺提高课程——直击考试,快速提分

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
高考语文考前梳理班
23 980
12 860
0
收藏该文章
文章搜索
·精选试题 ·智能练习
·智能评估 ·视频解析
扫描二维码下载
中国最优秀高考名师都在这里!
扈之霖老师
在线名师:扈之霖老师
   新东方在线特聘教学专家,北京重点中学特级教师,全国著名物理教...[详细]
国家 北京 天津 上海 重庆
河北 山西 辽宁 吉林 江苏
浙江 安徽 福建 江西 山东
河南 湖北 湖南 广东 广西
海南 四川 贵州 云南 西藏
陕西 甘肃 宁夏 青海 新疆
黑龙江 内蒙古 更多
高考栏目导航
版权声明:如果高考网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本高考网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧高考网 All Rights Reserved 
中国科学院研究生院权威支持(北京)
免费复习资料
最新高考资讯
志愿填报课
复习资料包