自主命题
统一命题
单独报考
您现在的位置: 考试吧 > 2019高考 > 高考英语 > 2019高考英语答案 > 正文

2019年高考英语语法大全练习:并列句

来源:考试吧 2018-10-19 14:00:29 要考试,上考试吧! 模拟考场
“2019年高考英语语法大全练习:并列句”,更多2019高考资讯、2019高考报名时间、2019高考报考条件、2019高考经验等信息,请及时关注考试吧高考网或关注“考试吧高中资讯”微信获取相关信息。

2019年高考英语语法大全练习:并列句

  一、用适当的并列连词填空:

  1、He couldn’t know the truth about me, he wouldn’t treat me like this.

  2、The bell is ringing the lesson is over.

  3、Although he was ill, he kept on working.

  4、I can’t make up my mind we will go to Shanghai we will stay in our city.

  5、He doesn’t talk much, he thinks a lot.

  6、It must have rained last night the ground is still wet.

  7、The president will visit the town in May he will open the new hospital.

  8、Jane was dressed in green Mary was dressed in blue.

  9、 he did not speak distinctly I did not hear it clearly.

  10、He is clever, , he often makes mistakes.

  11、 did we write to her we called up her.

  12、He hasn’t any money I’m going to lend him some.

  13、The child was sick; he, , didn’t go to school.

  14、Mary was neither happy, was she sad.

  15、Put on more clothes, you’ll catch cold.

  二、选择最佳答案:

  16、Some are reading magazines, others are playing cards.

  A.or B.for C.so D.while

  17、We must get up early tomorrow. we’ll miss the first bus to the Great Wall.

  A.so B.or C.but D.however

  18、——I don’t like chicken fish.

  ——I don’t like chicken, I like fish very much.

  A.and, and B.and, but C.or, and D.or, but

  19、We want high speed good quality.

  A.both, and B.either, or C.neither, nor D.not, but also

  20、In spring it is hot cold here.

  A.both, and B.either, or C.neither, nor D.not only, but

  21、 does he writes well, he also speaks well.

  A.Not only, but B.Not, but

  C.Either, or D.Both, and

  22、Use your head, you’ll work it out.

  A.so B.or C.and D.for

  23、I want to buy the jacket, I have not enough money with me.

  A.but B.so C.or D.for

  24、 you I am going to help Tom.

  A.Either, or B.Not, but C.Not only, and D.Each, and

  25、The soldier was wounded, he pushed on.

  A.for B.and C.so D.yet

  26、——Do you know Jim quarrelled with his classmate?

  ——I don’t know, .

  A.nor don’t I came B.nor do I care

  C.I don’t care neither D.I don’t care also

  27、He is a teacher, a singer as well.

  A.but B.or C.nor D.and

  28、 should a man have courage, he should have wisdom and knowledge.

  A.Not only, but B.Neither, nor

  C.Either, or D.Both, and

  29、We have studied English for only one year, we can perform English short plays already.

  A.yet B.for C.and D.or

  30、She had escaped, the ring had fallen off and been damaged in the great heat of the fire.

  A.so B.or C.but D.and

  31、The work was difficult, ,he finished in on time.

  A.but B.however C.otherwise D.therefore

  32、The sky was cloudless the sun was shining.

  A.but B.and C.for D.so

  33、 many times, but he still couldn’t understand it.

  A.Having been told B.Though he had been told

  C.He was told D.Having told

  34、I was walking along the street I heard someone calling my name.

  A.when B.while C.and D.for

  35、To be healthy, you must have a meal too big too small.

  A.either, or B.neither, nor C.not only, but also D.not, but

  36、Both Jane and Ellen, Mary, are studying at the same college.

  A.too B.and C.as well D.as well as

  37、He has never studied English before, we should give him more help.

  A.and B.or C.therefore D.but

  38、I see your point of view; , I don’t agree with you.

  A.or B.but C.so D.still

  39、They must stay in the water they will die.

  A.but B.so C.otherwise D.and

  40、We played outside till sunset it began to rain.

  A.when B.while C.yet D.so

  【答案】:

  一、

  1、or 2、and 3、still / yet 4、when, or 5、but

  6、for 7、when 8、while 9、Either, or 10、however

  11、Not only, but 12、so 13、therefore 14、nor

  15、or

  二、

  16、D 17、B 18、D 19、A 20、C 21、A

  22、C 23、A 24、A 25、D 26、B 27、D

  28、A 29、A 30、C 31、B 32、B 33、C

  34、A 35、B 36、D 37、C 38、D 39、C 40、A

扫描/长按二维码帮助高考通关!
获取2019高考报名时间
获取2019年高考作文
获取高考历年真题解析
获取2019高考心得技巧

微信搜索"考试吧高中资讯" 关注也可获得高考秘籍

  编辑推荐:

  2018年成人高考高起点语文冲刺试卷及答案汇总

  2018成考高起点《语文》专项练习汇总

  2018成考高起点《语文》精选现代文阅读练习汇总

  2018年成人高考高起点《语文》古诗提分题汇总

0
收藏该文章
0
收藏该文章
文章搜索
·精选试题 ·智能练习
·智能评估 ·视频解析
扫描二维码下载
国家 北京 天津 上海 重庆
河北 山西 辽宁 吉林 江苏
浙江 安徽 福建 江西 山东
河南 湖北 湖南 广东 广西
海南 四川 贵州 云南 西藏
陕西 甘肃 宁夏 青海 新疆
黑龙江 内蒙古 更多
高考栏目导航
版权声明:如果高考网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本高考网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧高考网 All Rights Reserved 
中国科学院研究生院权威支持(北京)
免费复习资料
最新高考资讯
志愿填报课
复习资料包