自主命题
统一命题
单独报考
您现在的位置: 考试吧 > 2019高考 > 高考英语 > 高考英语模拟试题 > 正文

2019年高考英语综合提升练习题及答案(19)

来源:考试吧 2018-08-30 10:37:29 要考试,上考试吧! 模拟考场
2019年高考英语综合提升练习题及答案,更多2019高考模拟试题等信息,请访问考试吧高考网或关注“考试吧高中资讯”微信获取相关信息!

  查看汇总:2019年高考英语综合提升练习题及答案汇总

  第Ⅰ卷

  第一部分 听力(共两节,满分30分)

  第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1.What can be inferred?

  A.The man is expecting the telephone.

  B.The man doesn't usually get calls at this time.

  C.The man doesn't believe the woman.

  2.Why does the woman call Henry a dreamer?

  A.He has too many dreams.

  B.He likes to sleep.

  C.He doesn't put his idea into practice.

  3.How does the woman feel about the final exam?

  A.Just so-so.      B.Confident.

  C.Disappointed.

  4.What does the woman offer to do for the man?

  A.Give him a map.

  B.Give him a ride.

  C.Show him another route.

  5.What is the man going to do?

  A.Talk to more soldiers.

  B.Organize the information.

  C.Collect more information.

  第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6、7题。

  6.What kind of tie does the man want to buy?

  A.A grey one.     B.A wide one.

  C.A striped one.

  7.How much is the tie?

  A.$20.      B.$30.     C.$40.

  听第7段材料,回答第8、9题。

  8.What's the relationship between the two speakers?

  A.Friends.    B.Colleagues.

  C.Waiter and customer.

  9.What does the man ask the woman to pass?

  A.French fries. B.Pepper. C.Ice cream.

  听第8段材料,回答第10至12题。

  10.What is the relationship between the speakers?

  A.Host and guest.     B.Husband and wife.

  C.Guide and tourist.

  11.How long is the speakers' trip?

  A.Two days. B.Five days. C.Seven days.

  12.What will the speakers visit tomorrow?

  A.A museum. B.A church. C.A tower.

  听第9段材料,回答第13至16题。

  13.Where is the woman?

  A.At a hotel.       B.At home.

  C.At a jewellery shop.

  14.What does the woman think of the man's suggestions?

  A.Useless. B.Practical. C.Acceptable.

  15.What do we know about the necklace?

  A.It is under a table.

  B.It is borrowed from Lisa.

  C.It is found by a hotel clerk.

  16.What will the woman do next?

  A.Go to a party.      B.Return to the hotel.

  C.Make a telephone call.

  听第10段材料,回答第17至20题。

  17.How many people are there in the woman's family now?

  A.Three. B.Four. C.Five.

  18.What did the children think about having dinner together at home?

  A.They disliked the idea at first.

  B.They thought it was funny.

  C.They preferred eating with friends.

  19.How often did the family finally decide to have meals together?

  A.Every Sunday.

  B.Twice a week.

  C.Three times a week.

  20.Which of the following was not mentioned?

  A.Playing sports.

  B.Planning trips.

  C.Cooking meals.

  ?听力原文

  Text 1

  W:George,there's a phone call for you.

  M:For me?Who would be calling me at this time?

  Text 2

  M:You call Henry a dreamer,but I think he's got a lot of good ideas.

  W:Good ideas are only useful if you make something out of them.

  Text 3

  M:How do you feel about the final exam?

  W:I couldn't feel better about it.None of the questions are beyond me.

  Text 4

  M:I'd like to go swimming this afternoon,but it's such a long walk to the swimming pool.

  W:I know a short-cut.Let me show you on the map.

  Text 5

  W:How is your book coming,Jason?

  M:Uh,it's okay.I talked to some soldiers about their experiences in the war.Now,I just have to organize my information and expand on their stories.

  Text 6

  W:May I help you,sir?

  M:Yes,I'm looking for a tie to go with a grey suit.

  W:Yes,sir.We have a large selection.

  M:This one is nice.

  W:Yes,that's 40 percent silk.

  M:It's a little too wide,though.

  W:We have some narrower ones over here.

  M:I want one with stripes.

  W:How about this one?

  M:Yes,that's nice.How much?

  W:It's twenty dollars,sir.

  M:I'll take it.

  Text 7

  W:Oh,Henry.I haven't seen you in ages.Come in.Let me take your coat.How are you getting along?

  M:Very well,thank you.

  W:Please take a seat.Everything is ready.

  M:Can you bring me a glass of orange juice,please?I am quite thirsty.

  W:Here you are.We have your cocktail and there's salad,fried chicken,French fries and ice cream for dessert.Eat the chicken while it's hot.It tastes better.

  M:Wow! You're right.Everything is absolutely delicious.Please pass the pepper.

  W:Here you are.Taste the French fries.

  M:They're soft.

  W:Would you like some more?

  M:No more.Thank you.

  W:Here's to our friendship and health!

  M:Bottoms up!

  Text 8

  W:OK,so what are we going to see today?There's so much I want to do and we've only got two days left of our honeymoon!

  M:Yeah,we've already been here five days and we still haven't been up the Eiffel Tower! First,I'd like to visit the Arc de Triomphe today.I've seen so many pictures of it.Now I want to see it in person.

  W:Yeah,me too.And then we can see the art museum,the Louvre.I'd like to spend a few hours in there.

  M:Sure,but that won't leave much time for Montmartre.We can see the famous church,the Sacre-Couer there.

  W:OK,but I don't think we'll have time for that today.Let's do that tomorrow.We've got time to climb up the Eiffel Tower,though.Why don't we go there after the Louvre?

  M:Sure,OK.

  Text 9

  M:Hello?

  W:Jack?Anna here.Listen,I've got a big problem here and I need your advice.

  M:What's going on?

  W:You remember how Lisa let me borrow her necklace?

  M:Sure.You were going to that formal party at the Carlton Hotel.Hey,wasn't that tonight?

  W:Yeah,I just got home and realised I didn't have it.I lost the necklace!What should I do?

  M:Why don't you report it to the Lost and Found desk at the hotel?

  W:Good idea.What if no one finds it?

  M:Well,then,go over there and find it yourself.Look under all the tables and...

  W:No,I mean,what if no one ever finds it?

  M:I think you should wait until she talks to you about the necklace and then tell her you've never seen it.

  W:You're no help at all.I'm just going to call Lisa and tell her the truth.

  Text 10

  W:Here I'll give you some advice on how to bring family members close together.Well,I feel it is very important for families to have regular meals together.Because my husband and I both work and our two children are busy with their studies,we seldom had a chance to get together as a family.But we thought it would be possible for us to sit down and enjoy meals together every week.First we try setting three fixed days:Mondays,Wednesdays and Fridays.But almost everyone was unhappy.Then my son has the idea that everyone told me his or her most convenient days and I would choose the two best days.For a while,the children were still unhappy with the idea.They said they would rather spend the time with their friends playing sports.Gradually,though,they began to see these evenings together as interesting and helpful.We loved each other a lot.We made plans for trips.We discussed each other's problems.After a couple of months,anyone who had to miss a family meal felt regretful.

  答案 1.B 2.C 3.B 4.C 5.B 6.C 7.A 8.A 9.B 10.B 11.C 12.B 13.B 14.A 15.B 16.C 17.B 18.A 19.B 20.C

扫描/长按二维码帮助高考通关!
获取2018高考真题答案
获取2018年高考作文
获取高考历年真题解析
获取2018高考心得技巧

微信搜索"考试吧高中资讯" 关注也可获得高考秘籍

1 2 3 4 下一页

  编辑推荐:

  2019高考语文必会100个多音字总结

  2019年高考命题的最新定调

  2019年高考语文必备知识点汇总

  2019年高考作文辅导:五步训练 练就作文新天地

  2019年高考时间预计为:6月7、8、9日

0
收藏该文章
  • 考试吧雄鹰网校课程
  • 考试吧新东方网校课程

基础课程——系统学习,扎实基础

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
中学语文知识地图第一册(高分技巧班)
30 1,800
中学语文知识地图第二册(实操班) 30 1,800
内容详情:
第一章:成长经历类文章与阅读分析
第二章:亲情友情类文章与阅读分析
三章:话题议论类文章与阅读分析
第四章:概括能力题型与思维训练
第五章:表述能力题型与答题结构训练
第六章:理解能力题型与虚实相应法应用
第七章:古诗文赏析题型与要点分析
第八章:文言文题型与学习要点分析
第九章:判定分析题型答题结构与要点分析
第十章:记叙文考点与题型梳理
第十一章:议论文考点与题型梳理
第十二章:说明文考点与题型梳理
第十三章:判定分析性赏析题型答题要点
第十四章:思想情感分析题型与虚实相应
第十五章:学期课程融汇与升华
课程特色:
以解决阅读问题为纲,融会踩分词和阅读答题要求,进行专题训练,侧重点分为两个方面,一是结合《中学语文知识地图踩分词》进行阅读答题运用,二是答题结构与题型 ,每节课中以阅读概括能力、理解表述能力、判定分析能力和鉴赏能力题为引导进行学习。

适合学员
现代文阅读答题技巧掌握不够全面,想稳固提高的高中生

赠送
《中学语文知识地图—中学文言文必考140字》
中学语文知识地图第三册(能力强化班) 30 1,800
内容详情:
第一章: 发现考点,发现知识地图
第二章: 古诗赏析与阅读
第三章:虚与实中的事实与情感变化
第四章:理解与表述能力题型分值与答题结构
第五章:综合运用与表述能力题
第六章:如何看题与做题
第七章:概括能力与说明文体
第八章:话题作文与议论文阅读
第九章:判定分析能力题答题分值分布
第十章:现代文赏析与表述能力训练
第十一章:考场作文中的虚与实分析
第十二章: 文学作品阅读与考场作文
第十三章: 考场试题整体讲解
第十四章: 考场试题整体讲解
第十五章:学期论文导引与写作
课程特色:
全面地检测与分析学生考试丢分的问题, 让学生清楚自己问题在哪,并且怎样改,通过思维训练,加以解决,重点教会学生如何凭借一张知识地图,去解决所有的语文阅读写作问题。

适合学员
想夯实语文基础知识,成绩稳步提高的高中生

赠送
《学生优秀作品及点评指导(2.0版)》

专项训练课程——针对部分模块进行重点专项讲解,短期突破

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
2018中学考场作文训练营(现场版)
16 860
2018中学考场作文训练营(光盘版)
16 960

冲刺提高课程——直击考试,快速提分

课程名称 详情 课时 优惠价 试听 购买
高考语文考前梳理班
23 980
12 860
0
收藏该文章
文章责编:wuxiaojuan825  
看了本文的网友还看了
文章搜索
·精选试题 ·智能练习
·智能评估 ·视频解析
扫描二维码下载
中国最优秀高考名师都在这里!
扈之霖老师
在线名师:扈之霖老师
   新东方在线特聘教学专家,北京重点中学特级教师,全国著名物理教...[详细]
国家 北京 天津 上海 重庆
河北 山西 辽宁 吉林 江苏
浙江 安徽 福建 江西 山东
河南 湖北 湖南 广东 广西
海南 四川 贵州 云南 西藏
陕西 甘肃 宁夏 青海 新疆
黑龙江 内蒙古 更多
高考栏目导航
版权声明:如果高考网所转载内容不慎侵犯了您的权益,请与我们联系800@exam8.com,我们将会及时处理。如转载本高考网内容,请注明出处。
Copyright © 2004- 考试吧高考网 All Rights Reserved 
中国科学院研究生院权威支持(北京)
免费复习资料
最新高考资讯
志愿填报课
复习资料包